måndag, december 26, 2005

Hedi Slimane gör vuxenleksakerJag brukar med försiktighet följa mina vänners ständiga jakt på att de mest obskyra leksaksfigurerna. Personligen har jag inte funderat på att själv gå loss på detta fenomen. Samtidigt kan jag känna att det vore rätt kul att dra igång den hobby man hade för flertalet år sedan som resulterade i att jag i källaren hemma hos min mor har x-antal Star Wars-gubbar, He-Man-figurer och skepp av varierande storlek och sort.

Nu verkar den moderna räddningen för mig ha kommit och då i form av tidigare utgivna Daft Punk-gubbar, som redan i från början skulle varit trivsamma att ha hemma i hyllan. Dessa har nu uppdaterats och denna gång klätts av Hedi Slimane, Dior Hommes chefsdesigner och tillika ett av världens absolut vackraste namn.

Allt detta i läder, visst är det härligt!

1 Kommentarer:

Daniel skrev..

Micke! Om de e nån som ska börja samla på daft punk medicomsen så e de du! Dra ner till Cali nu!

http://www.caliroots.se/system/search/product.asp?id=2349

27 december, 2005 23:19  

Skicka en kommentar

<< Home