torsdag, augusti 31, 2006

Stil!, oh formFibes, oh Fibes! släpper skiva idag och detta kan väl knappast ha undgått en enda själ som har ett lagomt popkulturellt intresse.

Detta är ju främst en blog om form och dess olika avarter så vi lämnar musiken hän. (Skivan är fantastisk)

Vill man tänka på FoF som en konceptuell lösning så går det i mitt tycke alldeles utmärkt, inget är nämligen lämnat åt slumpen. Medvetet och helrätt för att uttrycka det lite krasst. Den grafiska formen som omger bandet är då följdaktligen inget undantag och den vore inte riktigt vad den är utan: Karin Perssons ( MerMerMer ) form eller Daniel Norrbys ( Agent Molly ) foto. De är samma duo som även formade och fotade förra skivan.

Bandets videos gör inte avbön på koncepttänket utan har samma sköna känsla som den övriga formen. För bandets senaste video till "Get Up" så har Marcus Söderlind regisserat och även han gjort det med bravur. Se den här!

Å vips så var årets snyggaste frisyr spikad!

Så här beskriver Karin Persson sitt tänk kring formen:

"Till gruppen Fibes, Oh Fibes! gör jag all art direction av logotyper, skivomslag, hemsida samt promotionmaterial. Det är viktigt att min formgivning återspeglar det urbana, nattliga och moderna men samtidigt nostalgiska i Fibes, Oh Fibes! musik."Det skriver jag under på!

Så köp skivan nu, du kommer bli snyggare må bättre och gilla västkust(en) ännu mer.

5 Kommentarer:

Daniel skrev..

Idag hade vi ett snack kring skivomslaget på jobbet tillsammans med vår fotograf, vi kan inte hålla med mer, alldeles underbart, påminde mig om typon på fleetwood macs omslag på något sätt, Oh, är ju en underbar kombination i detta samanhang, jag gillar som fan! Å som sas tidigare, skivan e bra

god natt

01 september, 2006 02:46  
Daniel skrev..

+m i sammanhang

01 september, 2006 02:49  
Peter skrev..

Jag blir möjligtvis snyggare och mår bättre. Åt västkusten finns det i mina ögon inget att göra.

04 september, 2006 11:54  
Wiktor Persson skrev..

Kristian är även "lärare" på Hyper island för er som inte visste

04 september, 2006 13:07  
Mr Splendor skrev..

'Can't be so' är värmen i höstmörkret!

10 september, 2006 23:56  

Skicka en kommentar

<< Home